Harrastukset

Mökkeily
Eräily ja metsästys
Kalastus

Kalastus

Onginta
Jigikalastus
Heittokalastus
Perhokalastus
Vetouistelu
Pyydyskalastus
Talvikalastus
Merikalastus
Vieheet
Kalastustarvikkeet

Daiwa Tournament D´Fin Shad 4" 7kpl

Daiwa Tournament D´Fin Shad 4" 7kpl
Kalakaapu
Kaikki kalastukseen verkkokaupastamme. Meillä on myös kivijalkaliike Nokialla.

 

Daiwa Tournament D’Fin

 

Tournament D’Fin on klassinen kalanmallinen jigi, jonka muotoilu ja pyrstönmalli synnyttävät kylkiä vilauttavan uintiliikkeen. Jigi on valmistettu Japanissa ja laatu on sen mukainen. Ota tämä jigi mukaan ahven- tai kuhareissuille ja nopeasti huomaat sen tehon ja muiden jigien määrä pakissa vähenee ja Tournament D’fin määrä lisääntyy.

 

Perinteisen näköisen jigin ainutlaatuisuun piilee sen kumiseoksessa. Käytetty materiaali on todella pehmeää ja jigi ui hitaassa uitossa ja todella hitaalla vauhdilla. Tämä on erinomainen ominaisuun kun kalat ovat passiivisella syönnillä tai kun kalastuspaine, esim. kilpailuissa on on tietyllä alueella suuri. Kumiseokseen on lisätty suolaa ja luonnollinen mustekalantuoksu, joka saa kalat villiintymään.

 

Tournament D’fin jigiä voit käyttää niin perinteisellä jigipäällä, offset rigauksissa kuin dropshotissakin. Tarjolla on 12 houkuttelevaa väriä ja kolme kokoa: 7,5cm on loistava ahvenelle, 10cm on loistava kuhalle ja suuremmalle ahvenelle ja 12,5cm toimii kuhamagneettina. 12 väristä kuusi on UV värejä.

 

MALLI

KOKO

KPL/PKT

OVH

D’Fin 3’’

7,5cm/3’’

10kpl

6,95€

D’Fin 4’’

10cm/4’’

7kpl

7,95€

D’Fin 5’’

12,5cm/5’’

5kpl

8,95€