Moto ja vene

Autoilu
Veneily

Veneily

Antennit ja kiinnikkeet
Asennusratkaisut
Aurinko-/tuulienergia
Elektroniikka
Kaikuluotaimet
Hätävarustus
Kansivarustus
Valaistus
Kartat
Kumiveneet
Kylmälaitteet ja keittiö
Lämmityslaitteet
Moottorit ja oheisosat
Ohjauslaitteet ja hallinta
Sähköjärjestelmä
Telakointivälineet ja peitetelineet
Tietokoneet ja näytöt
Vaatteet ja asusteet
Varusteet
Veneenhoitotuotteet ja maalit
Vesi- ja WC-järjestelmät
Viihde
Öljyt ja huolto
Veneilytarvikkeet (lajitt.)

Deeper Start Langaton Kaikuluotain

Deeper Start Langaton Kaikuluotain
Kalakaapu
Kaikki kalastukseen verkkokaupastamme. Meillä on myös kivijalkaliike Nokialla.

Kaipaatko pikaista piristysruisketta rantakalastukseen? Etsitkö helppoa mutta tehokasta kaikuluotainta? Upouusi Deeper START sopii hyvin rantakalastajille, jotka haluat napata kaloja nopeasti.
Deeper STARTissa on lukuisia käteviä toimintoja, jotka tarjoavat arvailun sijasta tarkkoja tietoja aina kun heität siiman veteen.

Kalastajille Deeper merkitsee tehoa ja tarkkuutta, eikä Deeper START ole mikään poikkeus. Sen valtava heittoalue ja skannaussyvyys ulottuvat jopa 50 metriin asti. Se on myös hyvin luotettava kaikuluotain.
Se voidaan liittää Wi-Fi-yhteydellä älypuhelimeen ja tablettiin, mikä takaa vakaamman yhteyden, laajemman alueen ja jopa 10 kertaa nopeamman tiedonsiirron kuin Bluetooth.
Tiedot piirtyvät näytölle välittömästi ja tarkasti. Kaikuluotain tekee 10 skannausta sekunnissa, mikä parantaa kalantunnistustarkkuutta

 START on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi:

  • Vain 65 grammaa painava kaikuluotain on lajissaan tähän asti kevyin, joten sinun ei tarvitse huolehtia siiman katkeamisesta. Deeperin kaikkia kaikuluotaimia on testattu heittämällä siimaa 2,7 kg:n monofiilisiimatestistä 9 kg:n punossiimatestiin.
  • STARTin uusi muotoilu helpottaa sisäänkelausta ja sisäinen, automaattisesti aktivoituva LED-valo takaa erinomaisen näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.
  • Kaikki skannaukset tallennetaan automaattisesti, ja niitä voi käyttää sovelluksen kautta tai verkossa Lakebookin avulla.
  • Asennus ei voisi olla tämän helpompaa, eikä laitteessa ole irrotettavaa suojusta. STARTin mukana toimitetaan myös mukautettu USB-magneettikaapeli latausta varten.
  • START käynnistyy automaattisesti vedessä ja sammuu veden ulkopuolella säästäen näin akkua. 
Etsi kala

Heitä siima ja paikanna kala heti. 20 kHz:n ja 40°:n kaikuluotain skannaa 10 kertaa sekunnissa, joten voit kattaa laajoja alueita etkä missaa yhtäkään kalaa.<br />

Tiedä kalan koko ja syvyys

Jokaiseen kalakuvakkeeseen merkitään koko- ja syvyystiedot. Oikean syötin ja vieheen valinta on nyt helppoa.

Skannaa syvemmältä

Tehokas Deeper START -kaikuluotain skannaa jopa 50 metrin syvyyteen näyttäen pohjan ääriviivat.

Mahtava heittoalue

Deeper START - kaikuluotaimen Wi-Fi-yhteys takaa nopeamman tiedonsiirron ja vankan yhdistettävyyden jopa 50 metriin asti, joten yksikään apaja ei mene sinulta sivu suun.