Koti ja sisustus

Huonekalut
Sisustus
Taide
Valaistus
Kodinhoito
Rakentaminen
Puutarha

Valaistus

Kattovalaisimet
Lattiavalaisimet
Pöytävalaisimet
Seinävalaisimet
LED-valaisimet
Ulkovalaisimet
Lamput
Valaisimet (lajitt.)

NEXA älykodin aloituspakkaus, 3 anturia

NEXA älykodin aloituspakkaus, 3 anturia
Tietofriikki
Tietofriikki on tietokoneiden, kameroiden, ohjelmistojen sekä niihin liittyvien oheislaitteiden verkkokauppa, niin yksityisille kun yrityksillekin. Tietokonepaketit saa räätalöitynä juuri asiakkaan toivomuksen mukaisesti.

NEXA älykodin aloituspakkaus, 3 anturia

Kun asunnosta tekee älykodin, siitä tulee turvallinen ja taloudellinen. Nexa Bridgellä pystyy ohjaamaan valaistusta sen mukaan, milloin aurinko nousee ja laskee. Sillä voi seurata lämpötilaa ja energiankulutusta reaaliajassa. Järjestelmä kykenee hälyttämään erilaisista uhista, olivat ne sitten tulipaloja tai murtovarkaita.

Langattomassa hälytysjärjestelmässä on ominaisuuksia, joista tavalliset laitteistot eivät suoriudu. Nexa Bridge -järjestelmään on mahdollista lisätä tuotteita, jotka käyttävät siirtomenetelmänä System Nexaa (433,92 MHz) tai Z-Wavea (868,42 MHz).

Nexa Bridge -järjestelmää on helppo laajentaa tarpeen mukaan. Sitä voi ohjata joko tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Järjestelmän voi ohjelmoida reagoimaan erilaisiin tilanteisiin, ja siihen voi asettaa aikatauluja. Tämän lisäksi on mahdollista muokata laite- ja huonekokoonpanoja.

• Nexa Bridge (E 17 104 06)
• 3 vastaanotinta, PER-1500