Harrastukset

Mökkeily
Eräily ja metsästys
Kalastus

Kalastus

Onginta
Jigikalastus
Heittokalastus
Perhokalastus
Vetouistelu
Pyydyskalastus
Talvikalastus
Merikalastus
Vieheet
Kalastustarvikkeet

Rapala Flatstick 1:1 Combo

Rapala Flatstick 1:1 Combo
Kalakaapu
Kaikki kalastukseen verkkokaupastamme. Meillä on myös kivijalkaliike Nokialla.

Rapala Flatstick 1:1 Combo on kevyt ja laadukas kalastussarja nykyaikaiseen jääkalastukseen. Se koostuu Rapala Flatstick 1:1 -kelasta ja Flatstick -vavasta. Kelassa on Sufix 0,28 mm kirkas monofiilisiima kalastusvalmiiksi puolattuna vasenkätiseksi.

Kevyt Rapala FlatStick 1:1 -kela jääkäyttöön. Ei tee siimaan kierrettä, josta on erityisesti etua pieniä vieheitä käytettäessä.

- Graphite -runko ja -puola
- laakerit: 1+1BB
- välitys: 1:1
- central disc brake system -jarru
- kätisyys vaihdettavaissa (oletuksena oikeakätinen)
- siimakapasiteetti: 0.23/330 mm/m

Rapala FlatStick RT -vapa vie reiluhkojen ahventen, kuhien, kirjolohien ja haukien jääkalastuksen uudelle tasolle. Rapala FlatStick RT -pilkkivavoissa on litteä komposiittiaihio, joka antaa hyvän tuntuman vieheeseen ja se taipuu rasitettuna juuri oikein. Aihion kärjessä on intergroitu Reflex Tip -tärppikärki, joka näyttää kalojen varovaisetkin nykäisyt. Erittäin kevyet vaparenkaat eivät jäädy niin helposti kuin perinteiset renkaat. Lisäksi näyttävä, kustomoitu ”lumi-camo” kahva. Kokonaisuus on erittäin kevyt, tunnokas ja tasapainoinen.

OMINAISUUDETGraphite -runko ja -puolalaakerit: 1+1BBvälitys: 1:1central disc brake system -jarrukätisyys vaihdettavaissa (oletuksena oikeakätinen)siimakapasiteetti: 0.23/330 mm/mTEKNISET TIEDOT
MalliTyyppiJäykkyys
Flatstick 1:1 Combo 20” MH (vasen)Kalastusvalmis pilkintäsarjaMH
Flatstick 1:1 Combo 28” M (vasen)Kalastusvalmis pilkintäsarjaM