Harrastukset

Mökkeily
Eräily ja metsästys
Kalastus
Urheilu
Lemmikit
Pelit ja lelut

Kalastus

Onginta
Jigikalastus
Heittokalastus
Perhokalastus
Vetouistelu
Pyydyskalastus
Ravustus
Talvikalastus
Merikalastus
Vieheet
Kalastustarvikkeet

Shimano Vanquish C3000

Shimano Vanquish C3000
Kalakaapu
Kaikki kalastukseen verkkokaupastamme. Meillä on myös kivijalkaliike Nokialla.

Shimano Vanquish F -kelan silkinpehmeys viehettä kelattaessa ja kalaa väsytettäessä herättää vesillä hämmästystä. Shimano Vanquish -avokelan X-Ship -koneiston hyötysuhde on vertaansa vailla, mutta lisäksi koneiston mittasuhteet ja hammaspyörien sijainnit toisiinsa nähden on mietitty uudelleen. Käytännössä Vanquish siirtää paremmin kammen vääntöön käytetyn voiman roottorille, joka kiertää siimaa puolalle. Ratkaisu antaa kalastajalle lisää voimareserviä ja vääntöä kalan väsytykseen, miknkä lisäksi raskasuintisen vieheen kelauskin tuntuu kevyemmältä.

Shimano Vanquish F -kelan sorvattu kampi on koottu kahdesta osasta, jotka on kytketty kiinteästi yhteen. Kampi kiertyy suoraan kelan päärattaaseen, joten minkäänlaista välystä ei kammessa ole. Kelan keveyden huomaa heti. Shimano Vanquish -kelan suolavesikäytön kestävä runko on tehty magnesiumista ja kelan roottori CI4+ -materiaalista. Käytetyt A-RB -laakerit ovat normaaleita teräslaakereita kevyemmät ja koneisto on tehty parhaasta alumiinista.

Jos haluat itsellesi aidosti ja oikeasti superlaadukkaan kelan, valitse Shimano Vanquish!

Efttex 5/2012: PARAS UUSI KELA!

-Superkevyt suolavesikäyttöön soveltuva -magnesium-runko-Superkevyt CI4+ -materiaalista tehty roottori-X-Ship -koneisto-AR-C Light -puola-SR-ominaisuusluokka-Aero Wrap II -puolausmekanismi-Sorvattu alumiinikampi-A-RB -laakerit